Måndag

1. Fylld falukorv med potatismos

2. Stekt strömming med potatismos och lingonsylt

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk och lingonsylt

2. Kokt kalv i dillsås med kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Järpar med kokt potatis och gräddsås

2. Stekt flundra med kokt potatis samt dill och senapscréme

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Husets pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Gulaschsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Karré med portvin och grönpepparsås med potatisgratäng

2. Kokt rimmad oxbringa med pepparrtossås samt kokt potatis


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med strimlad kyckling i grönpepparsås

3. Quornfärsfylld paprika med couscous

4. Böngryta med ris

VECKANS SALLAD:

Ost & skinksallad med melon och rhode

 

Vid allergier fråga gärna personalen.