Måndag

1. Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt

2. Stekta kroppkakor med stekt ägg, skirat smör & lingonsylt


Tisdag

1. Raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt

2. Asiatisk kycklinggryta med basmatiris


Onsdag

1. Rotmos med rimmad bog

2. Fiskgratäng med spenat & ris


Torsdag

1. Biff Lindström med stekt potatis & skysås

2. Potatis & purjolökssoppa med räkor samt pannkakor med sylt & grädde


Fredag

1. Apelsin glaserad karré med potatisgratäng

2. Senapspanerad strömming


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med ädelost & bacon

VECKANS VEGETARISKA:

1. Pulled vego

2. Quornfilé med champinjonragu

VECKANS SALLAD:

Rostbiff och potatissallad