Måndag

1.Viltfärslimpa med skogssvampsås

2.Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis samt lingon

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor och kokt potatis

2.Fiskgratäng med räkor och musslor

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Rotmos med kokt rimmad oxbringa samt senap

 2.Persiljejärpar med gräddsås och kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Karrè med bearnaise och BBQ sås samt stekt potatis

2. Fisk och skaldjurssoppa samt pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Panerad schnitzel med rödvinssky och stekt poitatis samt kryddsmör

2.Korvstroganoff med ris

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Ost och skinksallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta Carbonara

Vid allergier fråga gärna personalen.