Måndag

1.Fläsknoisette med rödvinssås smaksatt med ädelost samt potatisgratäng

2.Halstrad rimmad oxbringa med lök samt pepparrotssås

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med med löksås alt bruna bönor

2. Kall flankstek med krämig potatissallad

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Kyckling schnitzel med tomatsås och purjolökspotatis

2.Kokt torsk med ägg och persiljesåsOxstek 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1. Oxstek med gräddsås samt gelè och pressgurka

2.Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Fläskfilé med rosèpepparsås och råstekt potatis

2.Korvgryta med rostade grönsaker

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Krämig tonfisksallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med fisk och skaldjur

3. Grönsakscouscous med falafel

Vid allergier fråga gärna personalen.