Måndag

1.Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.Isterband med stuvad potatis 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor

2.Ugsbakad kycklingfilé med cfurrysås och ris

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Ingefärskryddad karre med äppelgräddsås

 2.Stekt sej med remouladesås

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Skånsk kalops med rödbetor

2. Fisk och skaldjurssoppa med pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Wallenbergare med potatismos och gröäddsås samt ärtor och lingon

2.Stekt lever med champinjoner och lök samt balasmicosky

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Tonfisksallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med kassler och rostade grönsaker

3.Cous cous med stekt zuccini

Vid allergier fråga gärna personalen.