Måndag

1. Glaserade revben med coleslaw

2. Tysk bratwurst med stuvade grönsaker

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor

2. Kokt kalv i dillsås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Hjortfärsbiffar med enbärsgräddsås och gelé

2. Örtstekt  sej med örtagårdsås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1. Pepparstekt karré med fransk senapsgräddsås

2. Gulaschsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och lingonsylt

2. Korv stroganoff med ris

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Rosa stekt flankstek med coleslaw och syrad lök

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med köttfärssås

3. Vegobiffar med pparika, lök och tomatragu

 

Vid allergier fråga gärna personalen.