Måndag

1.Äppel och lök gratinerad falukorv med potatismos

2.Panerad spättafilè med sparris och hummersås samt kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor

2.Pasta Bolognese med parmesanost

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Grekiska biffar med gräddsås och kokt potatis

 2.Stekt sejfilè med citronsås och kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Helstekt fläskfilè med kantarellsås och rostad potatis

2. Gulaschsoppa med pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Panerad schnitzel med champinjonsås o bearnaise samt stekt potatis alt pommes

2.Stekt lever med bacon och champinjoner samt rödvinssky

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Grekisk sallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.Vegetarisk schnitzel med grönsaker samt rödvinsås och potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.