Måndag

1. Kokt kalv i dillsås med kokt potatis

2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor

2. Kokt torsk med äggsås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Kålpudding med gräddsås och lingonsylt

2. Stekt fisk med skagensås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Vitlöks, chili och citronstekt karré med råstekt potatis och tomatsky

2. Gulaschsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Panerad schnitzel med ärtor, persiljesmös samt skysås

2. Stekt lever med champinjoner och lök

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  Sallad med rökt kalkon och ananas

 

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med strimlad nötkött

3. Grillad halloumi med grön sparris samt couscous

4. Falafel med aioli och ris

 

Vid allergier fråga gärna personalen.