Måndag

1.Champinjon gratinerad kassler med råstekt potatis

2.Ört pocherad sejfilè med kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor samt kokt potatis och lingon

2. Biff stroganoff med ris

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Chili con carne med chilibröd

 2.Kycklingklubba med cyrrysås och stekt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Nötfärsbiffar med champinjonsås och stekt potatis

2. Linssoppa med pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

JULBUFFE

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Grekisk sallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.Vegetariska schnitzel med grönsaker o stekt potatis

3.Pasta med kyckling

Vid allergier fråga gärna personalen.