Måndag

1. Revben med kokt potatis, äppelmos & gräddsås

2. Isterband med skånsk senapsstuvad potatis

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis

2. Kokt sej med kokt potatis, skirat smör, pepparrot, dill & räkor

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Pannbiff med champinjonsås samt potatis

2. Fiskgratäng med potatismos

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Fläskkarré med rosé & grönpepparsås

2. Kycklingsoppa samt pannkakor med sylt opch grädde

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Ljummen rostbiff med balsamicosky serveras med potatisgratäng

2. Gräddstuvad lever med kokt potatis

 

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  Grekisk sallad med salami

 

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg & inlagda rödbetor

2. Pasta med strimlad biff

3. Zucchinniplätta med ris & tomatsås (veg)

4. Rotfruktsgryta

 

Vid allergier fråga gärna personalen.