Måndag

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Stekt bratwurst med stuvad blomkål

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk

2. Kokt kalv i dillsås samt kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Rotmos med kokt rimmad bog och senap

2. Stekt sejfilé med örtagårdsås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka och gelé

2. Gulaschsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Helstekt fläskfilé med rödvinssås, Kryddsmör och potatisgratäng

2. Fisk & skaldjursgryta med aioli och ris

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  

Kycklingsallad med pasta

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med gravad lax i dillsås

3. Quorngryta med kantareller

4. Grönsaks couscous med soyakorv och aioli

 

Vid allergier fråga gärna personalen.