Måndag

1. Prinskorv med stuvad spenat och stekt potatis

2. Nötköttgryta med svamp

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk och lingonsylt

2. Fiskgratäng med potatis och palsternackapuré

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Rotmos med kokt rimmad bog

2. Kokt torsk med persilje- och äggsås samt kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Hackad pepparbiff med pepparsås och potatis

2. Fisk & skaldjurssoppa samt pannkakor med sylt & grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis

2. Stekt flundra med skarpsås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med salami och ädelost

3. Parmesan panerad zucchini

4. Vegfärsfylld paprika

VECKANS SALLAD:

Krämig pastasallad med rostbiff

 

Vid allergier fråga gärna personalen.