Måndag

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor

2. Stekt saltsill med löksås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Rotmos med kokt rimmad bog och senap

2. Stekt torskfilé med remouladsås samt kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Pannbiff med champinjonsås samt potatis

2. Fisk & skaldjurssoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, gräddsås och lingonsylt

2. Korvstroganoff med ris

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  Sallad med gravad lax och hovmästarsås

 

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med krämig räksås

3. Grönsaks couscous med vego korv samt senaps crémefraiche

 

Vid allergier fråga gärna personalen.