Måndag

1. Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

2. Strimlad kycklinglår med grönsaker serveras med ris och chiliyoughurt

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Rotmos med kokt rimmad bog

2. Stekt flundra med skagensås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Ugnsstekt kalkonbröst med gräddsås, brysselkål och gelé

2. Fiskgratäng med kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Viltfärslimpa med skogssvampsås smaksatt med enbär

2. Fisk & skaldjurssoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Flankstek med potatisgratäng och rödvinssås

2. Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med fläskfilé och kantareller

3. Grönsakspastej med inlagda rödbetor

4. Panerad rotsellerimed rostade grönsaker

VECKANS SALLAD:

Kycklingsallad med currysås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.