Måndag

1. Ingefärskryddade revben

2. Pasta med köttfärssås

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk och lingonsylt

2. Korvstroganoff med ris

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Slottsstek med gräddsås, pressgurka och gelé

2. Stekt torskfilé med kall yoghurtsås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Kålpudding med gräddsås samt lingonsylt

2. Fisk & skaldjurssoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Wallenbergare med potatismos, gräddsås, gröna ärtor och lingonsylt

2. Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Grekisk sallad med skinka

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta med chorizo

3. Grönsaks couscous med soyakorv

4. Stekt panerad rotselleri med rostade grönsaker

 

Vid allergier fråga gärna personalen.