Måndag

1. Chorizo med potatis och stuvad blomkål

2. Stekta kroppkakor med stekt ägg och lingonsylt

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk och lingonsylt

2. Pepparrotskött med kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Färsbiffar med champinjonsås

2. Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Oxpytt med stekt ägg och rödbetor

2. Ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Senapspanerad fläsknoisette med stekt potatis samt sherryvinägersås

2. Kräftströmming med potatismos

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med kyckling

3. Stekt halloumi med rostade grönsaker

4. Pulled vego med kallsås

VECKANS SALLAD:

Krämig kycklingsallad

 

Vid allergier fråga gärna personalen.