Måndag

1. Isterband med stuvad potatis

2. Kycklinggryta toppad med rökt fläsk och svamp

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk och lingonsylt

2. Fiskgryta med ris

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Kalops med kokt potatis samt rödbetor

2. Stekt flundra med remouladsås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Torsdag

1. Apelsinglaserad karré med rosépepparsås och potatis

2. Spenatsoppa med lax och ägghalva samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1. Kryddbiffar på nötkött med klyftpotatis, tryffelsås och bearnaise

2. Kalkonstek med rosmaringräddsås och gelé

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


À la carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med tonfisk, soltorkad tomat och örter

3. Champinjongratinerad paprika med grönsaks couscous

4. Rödbetspaj med fetaost samt tomatsallad

VECKANS SALLAD:

Potatissallad med rostbiff

 

Vid allergier fråga gärna personalen.