Måndag

1.Äppel och lök gratinerad falukorv med potatismos

2.Stekt fiskfile med vitvinssås och kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Raggmunkar(glutenfri)med stekt fläsk och lingon

2.Pasta med kyckling och grönsaker

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Pannbiff med brunsås och stekt lök och kokt potatis

 2.Fiskgratäng med kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Kålpudding med gräddsås och kokt potatis

2.Ärtsoppa samt pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Entrecore med bearnasiesås och vitlökssmör samt stekt potatis alt pommes

2.Laxfile med hummersås och kokt potatis

EFTERRÄTT:Äppelpaj med vanlijsås

 

 

 

 

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Cesarsallad

Ala carte

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.Vegetariska biffar

3.Pasta Carbonara

150gram hemlagad hamburgare med pommes

Vid allergier fråga gärna personalen.