Måndag

1.Champinjon gratinerad kassler med råstekt potatis

2.Het korvgryta i tomatsås med rostade grönsaker och ris

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor

2.Dillkött på fläskbog

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Kålpudding med gräddsås och lingon

 2.Stekt strömming med potatismos och lingon

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt kulpotatis

2. Ärtsoppa på fläsk med pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Nötfärsbiff med rödvinssås och bearnasie samt potatisgratäng 

2.Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Krämig kycklingsallad med currysmak

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2. Pasta Carbonara

3.Halstrad hallomi med potatis och rödbetssallad

Vid allergier fråga gärna personalen.