Måndag

1. Isterband med dillstuvad potatis

2. Chili glaserad kycklingbröst med dragonsås

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Raggmunk med stekt fläsk samt lingonsylt

2. Panerad fisk med vitvinssås samt kokt potatis

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Pannbiff med stekt rödlök och rödvinssås

2. Ugnsstekt karre med champinjonsås

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Strimlat nötkött i pepparsås

2. Stekt flundra med remouladsås samt kokt potatis

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Ost och skinkfylld schnitzel med stekt potatis

2. Lammkorvsgryta toppad med aioli

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  Räksallad med kokt ägg och Rhode Island-sås

 

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Kycklingwok

3. Grönsakspaj med kallörtdressing

4. Grönsaksbiff med grönsakspasta

 

Vid allergier fråga gärna personalen.