Måndag

1. Ellos isterband med stuvad potatis och rödbetor

2. Ingefärsglaserade revben med mörk sötsursås

 

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1. Raggmunk (glutenfri) med stekt fläsk samt lingonsylt

2. Pocherad flundrafilé med hummersås och kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

1. Pannbiff med löksky och inlagd gurka

2. Örtpanerad sej med örtagårdsås samt kokt potatis

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 


Torsdag

1. Slottsstek med gräddsås, gelé och varma grönsaker

2. Ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 


Fredag

1. Hel stekt fläskfilé med ädelostsås alt. bearnaisesås samt rostad potatis

2. Korv stroganoff med ris

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 

 

 


À la carte

 

VECKANS SALLAD:  Räksallad med citronmajonnäs och kokt ägg

 

 

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

2. Pasta med kyckling

3. Parmesan panerad zucchini med tomatsås och couscous

4. Vegetariska wraps

 

Vid allergier fråga gärna personalen.