Måndag

1.Isterband med stuvad potatis och rödbetor

2.Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Vid allergier fråga gärna personalen


Tisdag

1.Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor samt kokt potatis

2.Panerad alaskafilè med remouladsås och kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.


Onsdag

 1.Persilje biffar med hasslebackspotatis och gräddsås

 2.Fisk och skaldjursgratäng med kokt potatis

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 


Torsdag

1.Kycklingfilè med tärnad potatis och kantarellsås

2.Fisk och skaldjurssoppa samt pannkakor sylt och grädde

Vid allergier fråga gärna personalen.


Fredag

1.Grillbuffè med tillbehör=fläskfilè,revben,korv,kyckling,BBQsås,bearnaisesås,tzatziki och potatisgratäng mm

 

 

 

 

 

 

 

Vid allergier fråga gärna personalen.

 

 

 

 

 


À la carte

VECKANS SALLAD: 

Räksallad

VECKANS ALTERNATIV:

1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.Vegetariska schnitzel med grönsaker o stekt potatis

3.Pasta Carbonara med parmesanost

Vid allergier fråga gärna personalen.